Билети

Возрасни: 100 денари
Ученици: 50 денари
Лица со посебни потреби: Влезот е бесплатен

РАБОТНО ВРЕМЕ

Меморијален центар на холокаустот на Евреите од Македонија

Понеделник - НЕРАБОТЕН
Вторник - Петок 09:00 - 19:00
Сабота и Недела 09:00 - 15:00

*

Контакт

Тел: +389 2 3298 025
Моб. тел: +389 71 399 005
Емаил: info@holocaustfund.org.mk

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.

Донирајте за да продолжиме со успешната работа и едукација

MK EN