Меѓународен консултативен одбор


 

  • Рабин Ендру Бејкер - претседател на одборот, директор на Американски-еврејски комитет, САД
  • Г. Авнер Шалев - претседавач на директоратот на Јад Вашем, Израел
  • Г. Раду Јоанид - директор на Меѓународен архивски програм, САД
  • Д-р Јурген Викерт - ЕНоП, Фридрих Нуман фондација, Белгија
  • Г. Едвард Серота - директор на Центропа, Австрија
  • Г. Стефан Крамер - ген. секретар на централниот одбор на Евреите од Германија, Германија
  • Д-р Валтер Швимер - консултант за меѓународни односи и европски прашања, Австрија
  • Џ. Д. Бинденагел - потпретседател, Универзитет Де Пол, Чикаго, САД
  • Г-ѓа Хедер Конли - директор на Центарот за стратешки и интернационални студии, САД

Секоја помош од Ваша страна е повеќе од добредојдена.

Донирајте за да продолжиме со успешната работа и едукација

MK EN